Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEHİTKAMİL’DE HALTER KURSU AÇILDI

Bu haberin fotoğrafı yok

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda bu yıl ilk kez halter kursu başladı. Çocuklarda bedensel koordinasyon ve psikolojik motivasyonu sağlamak amacıyla açıklan kurs için 09-16 yaş arası kız-erkek öğrenciler başvuru yapabilecek.

Şehitkamil Belediyesi tarafından verilecek eğitimlerle çocuklar, yaz tatilini sporla geçirecek. Yaz spor okullarında birçok branşta verilen eğitimlere bu yıl bir yenisi daha eklendi. Çocukların ilgisini çeken halter branşında da bu yıl eğitimler verilecek.

Mehmet Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde verilecek eğitimler öncesi başvuru süreci başladı. 09-16 yaş aralığındaki kız-erkek öğrenciler başvuru yapabilecek. Açılan kursla çocuklara spor alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra bedensel koordinasyon ve psikolojik motivasyonu artırılması hedefleniyor.