ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 91,935.05 $
ETH 3,227.29 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Şehitkamil’den 5 bin kişilik kapalı spor salonu

    GUNDEM 2
    Yayınlama: 3 Mart 2020 Salı 14:39 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Şehitkamil’den 5 bin kişilik kapalı spor salonu
    Toplam 9 maddenin görüşüldüğü toplantı öncesinde İdlib’de yaşanan hain saldırıda şehit düşen 36 asker için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 36 şehidimiz için dualar edildi.

    FADILOĞLU: “BU YETMEZ”

    Toplantıda gündem 6. maddesinde Mücahitler Mahallesi’ne yapılması beklenen kapalı spor salonunu gündeme geldi.  Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bilindiği üzere hemen arkamızda, Toprak Mahsulleri Ofisinin yanında bir parsel bulunuyor. Üç hafta kadar önce Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu yıkıldı. Bu nitelikte Atatürk Spor Merkezimizin haricinde spor yapacak bir alan yoktur. Daha önce burada küçük salon planlanmıştı, biz burasının geliştirilmesini talep ettik. O alanı genişleterek, hazırladık. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, burada 2 bin 500 kişilik bir kapalı spor salonu yapılması için harekete geçti. Bu yetmez, imkanlar dahilinde kendi bölgemizde 5 bin kişilik bir Kapalı Spor Salonu yapılması konusunda faaliyetimizi devam ettiriyoruz” açıklamasında bulundu. Gündem maddesi oy birliği ile komisyona sevk edildi.

    KURT: “ESED REJİMİNİ KINIYORUZ”

    Toplantıda söz alan AK Parti Şehitkamil Belediye Meclis üyesi Hakan Kurt, “Geçtiğimiz hafta İdlib Bölgesi’nde gerçekleşen hain saldırıda 36 askerimiz şehit oldu. Mecliste 4 siyasi parti tarafından ortak bir açıklama yapıldı. Biz AK Parti olarak Esed rejimini kınıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Gün bir ve birlik olma, kayıtsız ve şartsız olarak ordumuzun yanında olma günüdür” dedi.
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code