ads
DOLAR 48.50 ₺
EURO 56.60 ₺
STERLIN 65.91 ₺
G.ALTIN 6,874.92 ₺
BTC 78,833.92 $
ETH 2,500.06 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Tamamen asılsız ve gerçek dışıdır…

    SPOR 20
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Tamamen asılsız ve gerçek dışıdır…
    Gaziantepspor dün yerel ve ulusal medyada taraftarların tesisi bastığı yönünde çıkan haberlerle ilgili resmi siteden açıklama yaptı. Haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtilirken bu tür haberlere itibar edilmemesi dile getirildi.
    İŞTE O AÇIKLAMA;
    Bazı basın ve sosyal medya organlarında, taraftarlarımızın tesisi bastığı, Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki gösterdiği yönünde bazı asılsız ve gerçek olmayan haberler yayınlanmıştır. Öncelikle bilinmesini isteriz ki, kulübümüze ve futbol takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği antrenmana hiçbir taraftarımız gelmemiş, yaşandığı iddia edilen olaylar yaşanmamıştır.
    Başkanımız İbrahim Kızıl ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Teknik Direktör İsmail Kartal ile dün akşam tesislerimizde bir araya gelmiş, gayet dostane bir ortamda gerçekleşen görüşme sonucunda karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırma kararı almıştır.
    Kamuoyundan bu tarz asılsız haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.
    Saygılarımızla,  
Gaziantepspor Kulübü
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code