ads
DOLAR 49.79 ₺
EURO 55.71 ₺
STERLIN 66.49 ₺
G.ALTIN 6,415.32 ₺
BTC 79,627.35 $
ETH 2,305.28 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Yılda ailesinin: MUTLU GÜNÜ

    GUNDEM 46
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    Yılda ailesinin: MUTLU GÜNÜ

    Gaziantep’in tanınmış  şirketlerinden Yılda şirketler grubunun Başkanı  Memik ve Firdevs Yılmaz’ın oğlu İbrahim   İle Aysel ve Naci Konuk ailesinin güzel kızı Yağmurla görkemli bir düğünle evlendi.

    Şato restoranda  gerçekleşen  düğün törenine yoğun bir katılım olurken, davetliler düğünde davullar zurnalar eşliğinde  eğlendiler,

    KUVVETLİ ŞAHİTLER

    Görkemli düğünde İbrahim  ve Yağmur çiftinin nikah akdi de gerçekleştirilirken nikahı Şehitkamil  Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu  kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise CHP İl Başkanı M. Neşet Uçar, CHP Gaziantep Milletvekil İrfan Kaplan,  Araban Belediye  Belediye Başkanı Hasan Doğru, Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu,sanayici ve iş adamları katıldı.

    CÜZDANI KAPLAN VERDİ

    Nikahı kıyan Şehitkamil  Belediye Başkanı  Rıdvan Fadıloğlu genç çifte bir ömür mutluluklar dilerken, çiftin evlilik cüzdanını Gaziantep Milletvekilli İrfan Kaplan  verdi. İrfan Kaplan da genç çifte mutluluk temennilerinde bulunduktan sonra evlilik cüzdanını Yağmur Hanım’a teslim  ederek ;”Yuvayı diş kuş yapar bu cüzdanda size veriyoruz sizde yuvanızda mesut bahtiyar olun.”dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code