ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 91,935.05 $
ETH 3,227.29 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Altın Fuarı Açıldı

    GUNDEM 1
    Yayınlama: 21 Haziran 2025 Cumartesi 12:46 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    Altın Fuarı Açıldı

    Kuyumcular Odası Başkanı Tuncay Tabur ve Esfa Fuarcılık’tan Faruk Aşık’ın organize ettiği, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Altın Fuarı, shimall Hotel’de kapılarını ziyaretçilere açtı.

    Gaziantep Kuyumcular Odası tarafından organize edilen altın, pırlanta, elmas, saat ve ekipman fuarına, Türkiye genelinden sektörün önde gelen 55 firması stant açarak katıldı.

    Bu yıl Gaziantep’te 4.’sü düzenlenen Altın ve Mücevherat Fuarı’na, 20 Haziran tarihinde Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Esnaf Odaları Birliği Başkanı İsmet Özcan ve çok sayıda değerli meslektaş katıldı. Açılışta konuşan Başkan Tabur, şunları söyledi:

    “Gaziantep’te düzenlediğimiz bu fuara, Türkiye’de sektörün öncüsü konumundaki 55 firma katıldı. Fuarımız, bölgesel nitelik taşıyor ve büyük bir ilgi görüyor.”

    Tabur, açıklamasını şöyle sürdürdü:

    “Üç gün sürecek fuara, Gaziantep ve çevre illerden çok sayıda esnafın katılımını bekliyoruz. Esnaflarımız, yeni model ve ürün çeşitlerini yakından görme şansı bulacak.”

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code