ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 91,935.05 $
ETH 3,227.29 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    BAŞKAN TAHMAZOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE  

    GUNDEM 1
    Yayınlama: 31 Ekim 2024 Perşembe 18:14 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    BAŞKAN TAHMAZOĞLU ESNAF VE VATANDAŞLARLA İÇ İÇE   

    Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, esnaf ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

    Sokakta, pazarda, makamda her an halkla iç içe olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’ndeki esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Göreve geldiği ilk günden itibaren daha modern bir Şahinbey için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Başkan Mehmet Tahmazoğlu, esnafların ve vatandaşların sıcacık ilgisi ile karşılaşıyor.

    VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ

    Vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu “Göreve başladığımız günden bugüne her daim sahada olmaya büyük ehemmiyet gösteriyoruz. Şahinbey için atacağımız her adımı, hizmetimizi ve projemizi vatandaşımızla birlikte planlayarak istişare ediyoruz. Onların fikirlerini alıyor, çalışmalarımızı istek ve arzularına göre şekillendiriyoruz. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da her fikri dinlemeye ve ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz’” dedi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code