ads
DOLAR 48.87 ₺
EURO 56.03 ₺
STERLIN 65.31 ₺
G.ALTIN 6,840.90 ₺
BTC 85,504.30 $
ETH 2,736.47 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    BAŞKAN YILMAZ’DAN BİR DESTEK DE LİSELİ ÖĞRENCİLERE

    EGITIMGUNDEM 11
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    BAŞKAN YILMAZ’DAN BİR DESTEK DE LİSELİ ÖĞRENCİLERE

     

    Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, üniversiteli öğrencilerin ardından dar gelirli ailelerin lisede eğitim gören çocuklarına yönelik bir destek daha müjdeledi.  “Bugün liselilerimizin günü” diyen Yılmaz Kantin Kart projesini duyurdu.

     

    Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocuklara ve gençlere yönelik sosyal destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Dün üniversite öğrencilerine yönelik destek programını duyuran Yılmaz, bugün ise lisede eğitim gören öğrenciler için Kantin Kart projesini hayata geçirildiğini açıkladı. Dar gelirli ailelerin lise çağındaki çocuklarının okul ihtiyaçlarına katkı sunmak amacıyla hazırlanan Kantin Kart uygulamasıyla öğrencilerin okul kantinlerinden ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olunacak.

     

    BAŞVURULAR WEB SİTESİ ÜZERİNDEN

    Başkan Yılmaz, uygulama kapsamında öğrencilere haftanın 3 günü süt ve sandviç ikram edileceğini söyledi. Yılmaz, yeni destek programını “Hayırlı olsun Şehitkamil” sözleriyle duyururken, Kantin Kart için başvuruların www.sehitkamil.bel.tr adresi üzerinden yapılabileceğini belirtti.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code