ads
DOLAR 50.02 ₺
EURO 56.36 ₺
STERLIN 67.53 ₺
G.ALTIN 6,503.04 ₺
BTC 76,421.38 $
ETH 2,242.26 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    Celal Kadooğlu Dubai’de bölge ihracatçılarını ziyaret etti: “İhracatçımız asla yalnız değil”

    EKONOMI 22
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi

    Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Dubai’de açılan ISM Middle East Fuarı’nda Gaziantep ve bölgeden katılan 30 firmanın stantlarını tek tek gezdi.

    Celal Kadooğlu Dubai’de bölge ihracatçılarını ziyaret etti: “İhracatçımız asla yalnız değil”

    Orta Doğu’nun en büyük gıda buluşmalarından biri olan ISM Middle East Fuarı, Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Türkiye’den toplam 148 firma yer alırken, bunların 30’u Gaziantep başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden katıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu ile birlik yönetim kurulu üyeleri, fuarın ilk gününde Türkiye Gıda İhracatçıları çatı markası altında kurulan stantları tek tek ziyaret etti.

    Ortadoğu pazarı için kritik fuar

    Fuarın Ortadoğu ülkeleri açısından büyük önem taşıdığını belirten Kadooğlu, bölgeden ve özellikle Gaziantep’ten gelen firmalarla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti. Ziyaretlerde küresel pazar dinamikleri, kriz dönemlerinde ihracat stratejileri ve yeni pazarlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

    “Küresel pazarlardaki gür sesi olmaya devam edeceğiz”

    Ekonomik dalgalanmalara ve jeopolitik gerilimlere rağmen üretmeye devam eden ihracatçının yanında olduklarını vurgulayan Kadooğlu, şunları söyledi:

    “Dünyanın neresinde büyük bir kriz, hangi coğrafyasında ekonomik bir türbülans olursa olsun; bizim ihracatçımız asla yalnız değildir. Ülke kalkınması için imkânsızlıkları aşan, gece gündüz demeden üreten her bir neferimizin arkasındaki en büyük destek olmaya, onların küresel pazarlardaki gür sesi olmaya devam edeceğiz.”

    Türk lezzetleri tadım etkinliğinde tanıtıldı

    Fuar kapsamında düzenlenen tadım etkinliğinde sektörün öne çıkan ihraç ürünleriyle hazırlanan geleneksel lezzetler, uluslararası ziyaretçilere ve yabancı alım heyetlerine sunuldu.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code