ads
ads
DOLAR 42.70 ₺
EURO 50.17 ₺
STERLIN 57.09 ₺
G.ALTIN 5,898.49 ₺
BTC 91,935.05 $
ETH 3,227.29 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    CHP’de Üye Kayıt Seferberliği

    SIYASET 1
    Yayınlama: 23 Şubat 2025 Pazar 19:49 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    CHP’de Üye Kayıt Seferberliği

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘Baba Ocağı’ Cumhuriyet Halk Partisi’ne, davetinin ardından özellikle online üyeliklerde dikkat çeken bir artış yaşanmıştı. Üye kayıtlarındaki artış, cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçimin takviminin açıklanması ile birlikte daha da yoğunlaştı. 

    CHP Gaziantep İl Örgütü’nün başlattığı üye kayıt seferberliği tüm hızıyla sürerken, CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları tarafından Balıklı Parkı’nda kurulan üye kayıt standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Üye kayıt etkinliğine CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları katıldı. Partiye kayıt yaptıran vatandaşlara rozetlerini İl Başkanı Reis Reisoğlu ve CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen taktı.

    REİSOĞLU: CUMHURBAŞKANI ADAYININ BELİRLENMESİNDE SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN HERKESİ BABA OCAĞINA DAVET EDİYORUZ

    CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, partiye olan teveccühün her geçen gün arttığını belirterek, “Baba Ocağı CHP’ye üye kayıt çalışmalarımıza büyük bir heyecanla devam ediyoruz. Partimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinde söz sahibi olmak isteyen herkesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine baba ocağına davet ediyoruz.” dedi.

    Haber: Gaziantep Tutku gazetesi

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code