ads
DOLAR 44.90 ₺
EURO 52.89 ₺
STERLIN 60.81 ₺
G.ALTIN 6,966.26 ₺
BTC 75,448.48 $
ETH 2,339.30 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    GASBEM’DE MYK SINAVLARI YENİDEN BAŞLADI

    EGITIM 0
    Yayınlama: 12 Mayıs 2020 Salı 18:06 Kaynak: Haber Merkezi Editör: Gaziantep Tutku

    GASBEM’DE MYK SINAVLARI YENİDEN BAŞLADI

    Koronavirüs (COVID-19) dolayısıyla tedbir amaçlı olarak, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından durdurulan MYK Belgesi Teorik ve Performans Sınavları alınan ek tedbirler ile 11 Mayıs 2020 tarihi itibari ile yeniden başladı.

    Alınan tedbirler kapsamında Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav Belgelendirme ve Danışmanlık A.Ş. (GASBEM) sınav merkezleri Covid-19’a karşı yeniden düzenlendi.

    GASBEM tarafından firma ve çözüm ortakları ile tekstil,  makine, torna, freze, CNC/NC, plastik enjeksiyon, plastik şişirme film üretim operatörü (Ekstrüzyon), elektrik, metal, çelik kaynakçısı, köprülü vinç, PVC alanlarında sınavlar yapılıyor.

    Bu süreçte işverene herhangi bir maddi yük olmadan sınavı kazanan adayların sınav ücretlerinin tamamı İşsizlik Fonundan, Sınav ve Belgelendirme Teminatları ise Gaziantep Sanayi Odası tarafından karşılanıyor.

    GSO üyesi olan firmaların, şirketleri adına verecekleri Teminat Mektubu veya peşinatları da GSO tarafından karşılanıyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code