CHP’de belediye meclis üyeliği için hareketlilik gün geçtikçe artıyor. 1 hafta daha uzatılan müracaat ile birlikte Belediye Meclis üyeliği için aday adayların sayısında artış oldu.

Özharat demek CHP demektir. Küçük sanayi sitesinde ilk kooperatif başkanı olan partililerin sevilen isimlerinden olan Cemil Özharat’ın bayrağını genç işadamı Ersin Özharat’a devir etmek istiyor. Partide acaba ikinci Özharat dönemi olur mu ?heyecanı başladı.
Genç ve başarılı iş adamı ersin Özharat,” Biz ailece atadan kalma, CHP’li bir aileden geliyoruz. Ailem parti içinde verilen her görevi başarıyla yaptı. Eğer bana da görev verirlerse başarılı olmak için mücadele veririm.”dedi.
Özharat,” 31 Martta 2019’da yapılacak olan yerel seçimde Gaziantep’te Türkiye’de CHP’nin başarısıyla iktidar olacaktır. Her geçen gün Ak Parti’ye destek verenler artık destek vermiycekler . Destek verenlerin pişmanlıklarını görüyoruz. Belediyecilikte sosyal demokratların ne kadar başarılı olduğunu herkes biliyor. Bu seçimde CHP yerelde tüm belediyeleri alacaktır. Partim de uygun görürse, bende iktidar belediyenin belediye meclis üyesi olarak vatandaşa hizmet etmek için mücadele edeceğim.”dedi.