ads
DOLAR 48.61 ₺
EURO 56.41 ₺
STERLIN 65.72 ₺
G.ALTIN 6,779.44 ₺
BTC 76,807.96 $
ETH 2,444.59 $
BİST 0.00
    ads
    ads

    “Uluslararası Piyano Yarışması”

    GUNDEM 7
    Yayınlama: Kaynak: Haber Merkezi Muhabir:

    “Uluslararası Piyano Yarışması”

    Özel Sanko Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Eylül Eren, Bursa Nilüfer Belediyesi ile Akademik Güzel Sanatlar Merkezinin ortak düzenledikleri “I. Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması & Müzik Festivali”nde dünya birincisi oldu.
    Yarışmaya Türkiye, İngiltere, Avusturya, İtalya, Bulgaristan, Kazakistan, İsveç, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan, Özbekistan, Ukrayna ve Japonya’nın da aralarında olduğu 22 ülkeden toplam 182 yarışmacı katıldı.
    7 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilen yarışmada “9 Yaş A Kategorisi”nde Kobold- (Edward Grieg), Spider In The Bath- (Pam Wedgwood), Kalbin Sesi- (Henri Van Gael) ve Rus Çınlaması- (Rodion Shchedrin) olmak üzere dört eser seslendirerek dünya birincisi olan Özel Sanko Ortaokulu öğrencisi Eylül Eren’e ödülünü Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Boybey takdim etti.
    Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, spor ve sanat alanında başarılara imza atarak Gaziantep’in ve okulumuzun adını ulusal ve uluslararası platformlarda duyurmaları bizleri gururlandırıyor” dedi.
    Toklucu, Eylül Eren’i, Özel Sanko Ortaokulu Müdürü Uğur Çekici’yi ve Müzik Öğretmeni Ozan Tekin’i başarılarından dolayı kutladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code